Friday, 8 March 2013

SAYS “Get Rewarded for Sharing”



Apa itu says?? “Get Rewarded for Sharing




  • Says ini ialah salah satu kerja sambilan yang korang boleh buat dengan hanya mengiklankan kempen2 says di wall Facebook ataupun Twitter
  • Kalau ada blog boleh share juga di blog. Mana-mana pilihan yang mudah dan boleh pilih iklan mana yang kornag rasa sesuai untuk dikongsi daripada pilihan tawaran kempen-kempen yang ada.





Macam mana nak dapat duit dengan says?

mula2 sekali kena daftar... NANTI.. jgn takut..daftar percuma sahaja x de di kenakan bayaran pun...

klik link nie untuk daftar: http://bit.ly/TKLpWv

1. Kemudian pilih mana-mana kempen dalam list says.
2. Klik kat kempen tu. ( kempen biasa nye ade butang hijau) 
3. Says akan beri satu link untuk dipromosikan.
4. Copy link dan paste link tersebut @ promosi di wall facebook atau tweet di twitter atau boleh juga klik je button share dan tweet yang dah ada kat website says. boleh juga share di group-group yang korang biasa join.


Kalau sesiapa klik iklan tersebut, korang akan dapat RM0.20.

Kira oklah selama ini pun kita memang suka sangat share video lagu, artikel, gambar kat facebook kan

Kira berbaloi jugak sambil on facebook boleh dapat income bila kawan-kawan nak klik tengok. Kalau kawan2 korang join SAYS melalui referral yang anda promote register sini haaa korang akan dibayar RM1. Cukup jek Rm50 terus boleh cash out.

Kan mudah gila nak dapat duit  ............... Siapa nak kasi ye dak?



gambar atas nie..page special...kat page nie lah kite boleh dpt page yang berbayar..
tinggal klik jew mane2 iklan dan share...





ini lah jadi apabila kita dah klik  butang share.... senang kan..tinggal nak letak tajuk dan terus share..


okey yang ini paling best... bile kite promote kat orang..kita akan dapat bayaran.. nak taw berape..RM1.00
byk kan....kalo 5 orang RM5.00..kalo 10 org...dah RM10.00... 





1 comment:

  1. pernh buat..tp lupe password...sampai sudah x ingat

    ReplyDelete